Vorige week sloot de Luikse organisatie Legendz een uiterst succesvol event af in Paleis 12 waarbij David Guetta zijn vele duizenden fans uit hun dak liet gaanVandaag maakt de organisatie Legendz zich op voor alweer een uniek event. Op zaterdag 23 november zal de Franse DJ Martin Solveig plaatsnemen achter de draaitafels in de RTL Spiroudome in Charleroi. Martin Solveig behoort al jaren tot de wereldtop en heeft al heel wat aanstekelijke en dansbare nummers op de wereld losgelaten. Deze Legendz editie belooft opnieuw een spetterend feest te worden.

Martin Solveig brengt de Franse ‘sound’ naar België

DJ Martin Solveig behoort al jaren tot de wereldtop en is één van ‘s werelds meest innoverende en vernieuwende DJ’s. Dat laatste heeft hij bewezen met SMASH, een buitengewoon project waarbij een door critici gelauwerde CD ondersteund werd door een reeks clips en filmpjes op Youtube, die in totaal 140 miljoen keer zijn bekeken. ‘Hello’, ‘Ready 2Go’, ‘The Night Out’, … stuk voor stuk aanstekelijke hits die ertoe hebben geleid dat zelfs Madonna, de Queen of Pop, beroep deed  op de diensten van Martin Solveig als producer.  

In de lente van dit jaar liet Martin Solveig de single ‘Hey Now’ los op de wereld, een coproductie met Niles Hollowell-Dhar, alias The Cataracs en een featuring van de jonge rapper Kyle. Deze track, in de typische opgewekte en vrolijke stijl die Martin Solveig zo kenmerkt, was meteen het startschot van een drukke zomer en najaar. Martin Solveig reisde de wereld rond en speelde de afgelopen maanden op de grootste festivals en in de grootste clubs . Nu staat de Fransman klaar om zijn nieuwe hit op het publiek los te laten. De track ‘Blow’ is een samenwerking met Laidback Luke. Ook voor dit nummer werkte Martin Solveig een ambitieus uit met clips en video’s ter ondersteuning van het nummer.

Martin Solveig heeft steeds een bijzondere band gehad met het Belgische publiek. Het is in België dat hij meteen bij aanvang van zijn carrière voet aan de grond kreeg en steeds warm onthaald werd. Het belooft een erg leuk feest te worden

Legendz voor het eerst in Charleroi

Voor Legendz, een Luikse organisatie, is het de eerste keer dat ze afzakken naar Charleroi, Henegouwen. Hierbij werd niet over een nacht ijs gegaan en is gekozen voor de RTL Spiroudome als locatie. Deze hypermoderne zaal is de thuisbasis van de populaire basketclub Les Spirous en is tevens één van de beste eventzalen van Henegouwen. De aanwezige faciliteiten geven Legendz de mogelijkheid om hun gasten in alle comfort te laten genieten van een unieke avond. Legendz is dan ook bijzonder verheugd over de samenwerking met de RTL Spiroudome.

Tickets beschikbaar

Tickets voor deze avond zijn te verkrijgen aan €27,- voor een regular ticket (excl. Reservatiekosten). VIP en loges zijn aan te vragen via VIP@thelegendz.beTickets zijn te bestellen via www.thelegendz.be , www.sherpa.be; www.ticketnet.be; www.spiroudome.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Martin Solveig
Datum: 
23 november 2013
Locatie: 
RTL Spiroudome, Charleroi

Reservatie:

Meer over