Voor Laura Lynn is de eindejaarsperiode slechts een springplank naar een bijzonder feestelijk 2015.

Volgend jaar staat de schlagerkoningin namelijk tien jaar op de planken. En behalve met een passage op het Schlagerfestival in Hasselt, viert Laura Lynn dat met jubileumconcerten in ’t Colisée van Blankenberge, op 10 en 11 april en op 5 en 6 augustus. Zowel in de Paas- als de zomervakantie kan je dus meevieren (tickets via www.kusttheater.com).

En of er reden is tot ambiance! Jij en ik, Laura’s jongste plaat, doet het nog steeds ultra-goed in de charts. Haar vorige hit, We feesten heel de nacht, stond twee weken op 1. En Dans, de jongste single, is sinds deze week goed op weg om al evenzeer een hit te worden.

Op 8 januari maakt Laura Lynn net daarom kans op een MIA, een Music Industry Award, in de categorie Vlaams Populair (stemmen kan via mias.een.be) !

Maar eerst is er dus even nog die aanloop op de feestelijkheden, met op Sinterklaasdag het Festival van de Ambiance in het Kuipke in Gent en een weekend later de tweedaagse van de Nacht van de Schlagers in Kortrijk. Gaat dat zien en feest mee!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over