Zo, het programma van Les TransArdentes 2010 ligt vast. Laidback Luke, Zombie Nation live en Fake Blood maken de affiche van de derde editie van het Waalse dancefestival compleet.

Laidback Luke, de DJ die er dit jaar helemaal bovenop zat en de hevigste clubbers verzoent met house zal ons laten proeven van het beste van de Nederlandse sound. Zijn hits "Show Me Love" met Steve Angello en "Hey!" met Diplo hebben hun stempel gedrukt op 2009 en zullen zeker niet ontbreken op Les TransArdentes.

Fake Blood die na het ongelooflijke "Mars" tekent voor een nieuwe hit met "I Think I Like It". Zombie Nation live, de Duitse maker van de hymne "Kernkraft 400" en compagnon van Tiga binnen ZZT en het Turbo label komt ons zijn nieuwe liveshow voorstellen.

Zij worden toegevoegd aan de volgende namen:
Laurent Garnier live, Crookers, Carl Craig vs. Radio Slave feat. Mad Mike Banks (live on keys), Modeselektor live feat. Pfadfinderei, Hype feat Daddy Earl, Chris Liebing, Popof live, Ed Rush & Optical, Sub Focus, Noisia, Fresh, N-type, Djedjotronic, Renaissance Man, Mondkopf live, Partyharders Squad, System D, Depotax, en Darko.

De editie van 2010 belooft dus de grootste tot nog toe te worden. De Tickets zijn al te koop via sherpa.be en in de gebruikelijke voorverkooppunten. Wacht niet te lang want de twee vorige edities waren uitverkocht.

Alle info is te vinden op www.lestransardentes.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: