Op woensdag 26 februari zendt VIER het tweede deel van de razend spannende dubbelaflevering uit, waarin het verleden van Nick Bulens (Kevin Janssens) een belangrijke rol speelt. Voor Kevin is het bovendien een historische aflevering, want in deze aflevering neemt hij na vier en een half seizoen afscheid van de trouwe Vermist-kijkers...

Het privéonderzoek van Nick loopt uit de hand. Hij wordt verdacht van moord en slaat op de vlucht. Terwijl zijn collega’s van de Cel Vermiste Personen Nicks onschuld proberen te bewijzen, zet hij zijn onderzoek naar de verdwijning van Liesbeth verder.

Spanning en emoties

In Vermist zorgt de zenuwslopende zoektocht naar een vermiste persoon ook dit voorjaar voor een flinke portie spanning en emoties bij alle Vlaamse misdaadfans. In het vijfde seizoen van deze straffe fictiereeks van eigen bodem maakt Koen De Bouw opnieuw zijn opwachting bij de Cel Vermiste Personen. Joke Devynck, Kevin Janssens, Marieke Dilles en Stan Van Samang vormen opnieuw de hoofdcast, en worden dit seizoen onder meer bijgestaan door ijzersterke gastacteurs als Charlotte Vandermeersch, Guy Van Sande, Anemone Valcke, Johan Heldenbergh, Eva Van Der Gucht, Werner De Smedt, Marc Lauwrys en Tine Embrechts.

Aflevering 5: Liesbeth – deel 2 Woensdag 26/2 om 21u05 op VIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: