Afgelopen vrijdag liet Kylie Minogue het langverwachte nieuwe album Kiss Me Once op de wereld los! Deze ochtend had ze opnieuw een aangename verrassing in petto voor haar fans! De Australische popkoningin heeft namelijk aangekondigd dat haar Kiss Me Once wereldtournee in Brussel halt zal houden! Op donderdag 6 november zorgt Kylie voor een spectulaire show in Paleis 12 waar ze zowel haar nieuwe album als ook haar grootste hits zal voorstellen. De ticketverkoop start aanstaande vrijdag om 09u00.

Voor het album Kiss Me Once staat een indrukwekkend lijstje aan producers op de payroll. Hoofdproducer van dienst is de Australische Sia die ook de titeltrack Kiss Me Once meeschreef. Verlenen verder hand- en spandiensten: Pharrel, Greg Kurstin (Lily Allen, Ellie Goulding), Metrophonic, Cutfather, MNEK (Rudimental) en Ariel Rechtshaid (HAIM, Major Lazer).

Kiss Me Once is Kylie's twaalfde studio album en het eerste met nieuwe songs sinds haar succesvolle album Aphrodite uit 2010. Zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Frankrijk krijgt de zangeres de nodige aandacht dankzij The Voice Frankrijk als hulpcoach van de Britse zanger Mika en als jurylid in The Voice UK. Ook in The Voice Australia zal ze binnenkort haar opwachting maken.

 Tracklisting

 1. Into The Blue
 2. Million Miles
 3. I Was Gonna Cancel
 4. Sexy Love
 5. Sexercize
 6. Feels So Good
 7. If Only
 8. Les Sex
 9. Kiss Me Once
 10. Beautiful
 11. Fine

Deluxe edition feat. bonus tracks & exclusive video footage:

 1. Mr President (bonus track)
 2. Sleeping With The Enemy (bonus track)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kylie Minogue
Datum: 
Donderdag 6 november 2014
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over