Kygo is de artiestennaam van Kyrre Gørvell-Dahll, een 24-jarige dj en producer uit Noorwegen met hopen talent. In zijn prachtige thuisstad Bergen, bezaaid met ijskoude fjorden, besneeuwde, winderige bergtoppen en eeuwige gletsjers, maakt de jonge artiest... zomerse tropical house! Dansbare remixes van bekende nummers, maar sinds eind 2014 ook eigen songs. Zijn eerste originele single "Firestone" zorgde met 150 miljoen views op YouTube meteen voor de wereldwijde doorbraak. Ook in België was het een overweldigend succes en is de track intussen goed voor dubbel platina. Ook opvolgers "Stole The Show", "Here For You" en "Stay" doen alleen maar het allerbeste vermoeden voor zijn langverwachte debuutalbum, dat er in het voorjaar van 2016 aankomt.

Kygo's zwoele Balearische beats en happy beach-ready vibes maken van hem één van de meest gehypete elektronische artiesten van het moment. Door Billboard Magazine wordt hij getipt als 'the next EDM superstar' en in de DJ Mag Top 100 kwam hij zomaar ineens binnengewandeld op de 33ste plaats, de hoogste nieuwkomer van 2015. De Noor verkoopt concertzalen over de hele wereld uit en is een graag geziene gast op de meest prestigieuze festivals, waaronder Tomorrowland, TomorrowWorld, Findings, Coachella, en Pukkelpop. Bekijk hier de set van zijn optreden op TomorrowWorld 2014.

Op dit moment maakt Kygo zich op voor zijn splinternieuwe Cloud Nine Tour, die op 30 maart halt houdt in de Lotto Arena! Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 december om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kygo
Datum: 
Woensdag 30 maart 2016
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over