Of het nu vanuit de studio is of vanop een festival, Kygo bevestigt stilletjesaan zijn status als toonaangevende producer en invloedrijke DJ. De ster van de draaitafels staat klaar voor een nieuwe wereldtournee aan het einde van het jaar en houdt daarbij halt bij zijn Belgische fans. Op vrijdag 6 december staat Kygo op het podium van ING Arena voor een niet te missen feest, met Sofi Tukker en Klangkarussell als speciale gasten!

Kygo, de artiestennaam van Kyrre Gørvell-Dahll, maakte in 2013 naam met zijn muziek en is sindsdien uitgegroeid tot een van 's werelds meest alomtegenwoordige hitmakers. Met wereldwijd meer dan 23 miljard audio- en videostreams verbrak hij al talloze streamingrecords. In 2017 behaalde de Noor een van zijn grootste hits met het multi-platina nummer "It Ain't Me" (feat. Selena Gomez), dat de top 10 van de ‘Billboard Hot 100’ bereikte en meer dan 2,9 miljard keer gestreamd werd. In 2019 bracht Kygo "Higher Love" uit met Whitney Houston, dat 1,4 miljard streams genereerde en nummer 1 werd op dance-radio, en waarbij hij zijn persoonlijke touch gaf aan een klassieker. Deze twee tracks zijn slechts een kleine greep uit zijn indrukwekkende discografie, die talrijke wereldwijde hits en prestigieuze medewerkers bevat. Dit jaar werkt Kygo verder aan zijn reeks verbluffende samenwerkingen op “Whatever” met Ava Max en “For Life” met Zak Abel en Nile Rodgers. Laat je meeslepen door het onweerstaanbare ritme van Kygo's tracks op 6 december in ING Arena!

START TICKETVERKOOP: vrijdag 26 april om 10u via livenation.be
TICKETPRIJS: €54,00 (inclusief servicekosten)

Mastercard kaarthouders in België hebben prioritaire toegang tot presale tickets van dinsdag 23 april om 10u tot vrijdag 26 april om 10u. Preferred tickets zijn beschikbaar voor Mastercard kaarthouders vanaf vrijdag 26 april om 10u. Meer info via www.priceless.com/music.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over