Het jaar loopt stilaan op z’n eind, Kerstmis komt in zicht en dankzij Kursaal Oostende wordt het aftellen een feest. Door de online adventskalender kan je 25 keer aftellen met aanbiedingen waarmee je bespaart op tickets. De Instagramstories of Facebookberichten goed in de gaten houden, is dus de boodschap! Of neem elke dag een kijkje op: kursaaloostende.be/adventskalender. Een origineel en tegelijk warm initiatief! Dat is waar het met Kerst om draait, toch?

The most wonderful time of the year … Elk jaar kijken we met z’n allen uit naar Kerst. Naar de gezellige sfeer, magische kerstshows in het Kursaal en mooie momenten met familie en vrienden. Dat wil ook zeggen: cadeautjestijd! Maar het is minder leuk als dit een aanslag betekent op je budget. Geen zorgen! Kursaal Oostende heeft 25 vrolijke aanbiedingen in petto. Om er nu al een feest van te maken!

"Met onze online adventskalender zetten we een originele actie op poten”, luidt het bij Laura Devos, medewerker marketing van Kursaal Oostende. “Het principe is eenvoudig: de adventskalender bevat 25 vakjes, eentje voor elke dag tussen 1 en 25 december 2023. Met achter ieder digitaal luikje een uniek voordeel. Van exclusieve dagdeals voor één van onze concerten tot verrassende prijzen. Ook onze concertpromotoren en andere partners dragen hun steentje bij aan deze warme actie. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor, want zo krijgt iedereen de kans om aan een voordelig tarief tickets te boeken.”

"Dit voorjaar stellen we opnieuw een indrukwekkende kalender van Kursaal Oostende voor. Met deze originele aftelkalender willen we niet alleen het aftellen naar de feestdagen extra speciaal maken, maar ook iedereen de kans geven om voorstellingen te beleven zonder het budget al te veel te belasten.”, aldus Voorzitter van vzw Kursaal Oostende Bart Tommelein. Een goede reden om te grasduinen in de kalender van het Kursaal dus: www.kursaaloostende.be/kalender. De dagdeals kan je dan weer spotten op kursaaloostende.be/adventskalender. Of volg Kursaal Oostende op Instagram en Facebook. Zo haal je extra voordelig een magisch geschenk voor familie of vrienden in huis. Of waarom niet gewoon jezelf trakteren? Wees er wel snel bij! Elke actie is 48 uur geldig.

Hoe spannend is het niet om elke dag de coole aanbiedingen te ontdekken die in de kalender verscholen zitten?! Doe mee en sleep fantastische cadeautjes in de wacht!

PRAKTISCH
Adventskalender: kursaaloostende.be/adventskalender
Elke dag van 1-25 december.
Elke actie is 48 uur geldig.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over