Sarah en Gert Bettens, het kloppend duohart van K’s Choice, hebben zopas de 25ste kaars op hun carrièretaart uitgeblazen, maar hun muzikale honger is nog lang niet gestild. Het concert op 9 december in Ancienne Belgique is inmiddels uitverkocht, maar niet getreurd: op 20 januari komen ze met hun LOVE=MUSIC tour naar De Roma in Antwerpen.

Na een indrukwekkende reeks van verjaardagsconcerten op binnen- en buitenlandse rockpodia en hun deelname aan het televisieprogramma Liefde voor Muziek (uitzending voorzien voorjaar 2018), keren ze terug naar een akoestische setting waar hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.

Begin jaren '90 begonnen broer en zus met z’n tweetjes op een klein podium. Nu, 25 jaar later, keren ze voor het allereerst terug naar deze basisopstelling, in duo, voor een avondvullend programma. Ze grasduinen in de songs van de muzikale helden die hun smaak en muzikale richting toen mee bepaalden, en vullen dit aan met covers uit het VTM-programma en een aantal songs uit het eigen K’s Choice repertoire. En hoewel dit nieuwe muzikale avontuur ongetwijfeld alweer de voorloper is van een nieuw studio-album, keren ze dus na een kwarteeuw heel even terug naar de roots.

De ticketverkoop start nu vrijdag om 10u via deroma.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
K's Choice
Datum: 
20 januari 2019
Locatie: 
De Roma, Antwerpen

Reservatie:

Meer over