Tom Van Tongerloo
Kletskoek 2015

Zaterdag 7 maart 2015 van 14:00 tot 23:00 uur gaat Kletskoek bij Beachclub Sunrise, aan het water van Aquabest, op een Oosterse tour tijdens een splinternieuwe en frisse sushi editie! Net als anders kijkt Kletskoek niet zo nauw bij het regelen van de beste acts voor een nieuwe smakelijke editie. Kletskoek serveert vers van de Aziatische toko; rauwe deephouse & gewokte techno! Deze keer gebracht door namen als Dominik Eulberg, Ici Sans Merci, Arjuna Schiks en veel meer.

Muziek
Niet alleen heerlijk Japanse gerechten worden voorgeschoteld, maar ook de beste deep & techhouse ninjas zijn van de partij. Met trots presenteert Kletskoek de Duitse Cocoon sensei Dominik Eulberg. Dominik heeft zijn kunsten al over de hele wereld mogen vertonen, en op 7 maart is Kletskoek aan de beurt. De line up wordt versterkt door de van eigen bodem afkomstige Ferreck Dawn, bekend van de radiohit 'Love Too Deep', en Arjuna Schiks, die met zijn energieke live optredens op de grootste festivals zijn naam meer dan gevestigd heeft. Naast deze drie helden mag ook Ici Sans Merci zich toevoegen aan de line up en staat NERD weer klaar voor een vers rondje deephouse. Het muzikale menu in de hoofdzaal wordt afgemaakt door regionaal talent De Te Kloppen Man.

De jongens van 't Platteland staan ook in 2015 weer hun mannetje in Beachclub Sunrise en nemen voor een heerlijk sessie deep- & techhouse muziek een groep regionaal talent mee naar Kletskoek. De line up van de kleine zaal wordt gevormd door STVN & Bace, Hiddem Up, Jaimer Vincentie en Laurens Oxs.

Sushi & Noodles
Alle edities van Kletskoek kennen een eigen thema en aankomende editie staat de immens populaire Japanse keuken centraal! De chef koks van Kletskoek steken de armen weer uit de mouwen en schotelen heerlijk vers gerolde sushi voor. Bezoekers die niet zo'n fan zijn van sushi hebben de mogelijkheid een ticket inclusief noodles te bestellen. Voor de niet zo hongerige types heeft Kletskoek tot slot een ticket exclusief eten beschikbaar, maar denk eraan, op een lege maag kan niet gedanst worden.

Tickets
Kletskoek heeft een gezellig exclusieve capaciteit. Zowel de tickets inclusief sushi of noodles á € 27,50 (ex fee) als de tickets exclusief eten á € 17,50 (ex fee) zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.firstvision.nl/tickets.

Volg Kletskoek
Via de Kletskoek Facebook pagina en Twitter blijft iedereen up-to-date en is alles te lezen omtrent Kletskoek. Daarnaast is Kletskoek ook te volgen via de First Vision website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kletskoek
Datum: 
7 maart 2015
Locatie: 
Beachclub Sunrise
Meer over