Familievoorstelling met Oxalys en Stefaan Degand

Deze familievoorstelling is ideaal om uw kinderen of kleinkinderen te laten kennis maken met klassieke muziek. Niemand minder dan Stefaan Degand acteert in Peter & De Wolf. De tekst is van Stefan Perceval en de muziek van Oxalys.

Een tijdloos verhaal in een modern jasje
Op een vroege ochtend opende Peter het hek en liep de grote groene weide in….

Ook Oxalys opent steeds opnieuw het hek. Want niemand mag in zijn kindertijd dit fantastische muzieksprookje missen. Sergei Prokofiev schreef het al in 1936 maar het heeft in zijn bijna 80 jarige bestaan nog niets van zijn betovering verloren. Peter & de Wolf blijft een feest voor het oor en met acteur Stefaan Degand als verteller zullen alle zintuigen genieten! Stefaan droomt er al jaren van om eend én vogel én kat én Peter én opa te zijn. Of hij ook geschikt is om een wolf te spelen...?

Ook de muzikanten van Oxalys verheugen zich op hun rol: de strijkers geven Peter vorm, de fluit wordt een tsjilpend vogeltje, de fagot laat de grootvader mopperen, de hobo is de onfortuinlijke eend en de klarinet kruipt in de pels van de kater. Echt spannend wordt het als de hoorns huilen en het slagwerk dondert. De wolf en de jagers staan dan lijnrecht tegenover elkaar.... Peter & de Wolf wordt hertaald door de bedreven toneelschrijver en regisseur Stefan Perceval. Peter & de Wolf is dan wel tijdloos, maar deze versie mag u zeker niet missen!

Praktisch
Dit is een concert uit de reeks Kursaal Classics en is zonder genummerde tickets. De mensen mogen hun plaats vrij kiezen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Peter en De Wolf
Datum: 
24 mei 2015
Locatie: 
Kursaal, Oostende

Reservatie:

Meer over