Nog niet zo lang geleden kondigde rocklegende Kiss een gloednieuwe tournee aan doorheen Europa ter ere van het grote succes van het nieuwe album "Sonic Boom". "From The Beginning To The Boom" is de kleurrijke naam die de tour meekreeg en zal de band doorheen onder andere Ierland, Zwitserland, Italië, Finland, België, Zweden en voor de eerste keer ook Slowakije brengen.

Natuurlijk word een nieuwe tour altijd vergezeld van een nieuwe show, zo verklapte Paul Stanly al dat naast een nieuwe setlist de groep ook voorzien was van een nieuw podium MET bijpassende opvallende outfits. Door de geweldige recensies die het album "Sonic Boom" kreeg word de nieuwe Kiss show nu al getipt als evenement van het jaar.

Waar kan zo'n groots evenement dan plaats vinden ? Voor België is er natuurlijk geen betere keuze dan het de Graspop Metal Meeting. Als eerste headliner van Graspop 2010, dat zoals altijd op het laatste weekend van Juni zal doorgaan, werd dan ook niemand minder dan Kiss bekend gemaakt. In een nieuwe stunt kan je je ticket nu al bestellen tot en met 15 januari voor maar 135 euro.

Na 15 januari is het mogelijk dat de ticketprijs stijgt, natuurlijk zijn nu nog niet alle bands bekend maar verwacht word dat voor de 15de verjaardag van graspop er nog enkele zeer grote groepen naast Kiss op de main stage zullen schitteren. Voor alle die hard fans van Kiss zal de keuze dus snel gemaakt zijn ! Tickets zijn op graspop.be of in een Free Record Shop in de buurt te verkrijgen. (SH)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: