Kathleen Aerts brengt op 27 november haar debuut-soloplaat 'Kathleen in Symfonie' uit. Daarop is alleen maar plaats voor de 'mooiste Nederlandstalige liedjes' en dus niet voor haar successingle 'Zumba Yade'. Wie welk op de schijf zal blinken is Danny De Munk. Hij zingt een duet met de voormalige blonde van K3. De keuze viel op een Nederlandse bewerking van 'Something stupid'.

'Something stupid' werd eerst een grote hit voor Frank en Nancy Sinatra, maar jongeren kennen het nummer wellicht vooral in de versie van Robbie Williams en Nicole Kidman. Vanaf 27 november proberen Kathleen en Danny De Munk - in de ogen van de meeste Vlamingen nog steeds 'Ciske de Rat', maar in Nederland een gerenommeerd musicalacteur - dat succes nog eens over te doen met een Nederlandstalige bewerking.

Verder mogen we op het album nog nummers als 'Samen zijn' van Willeke, 'Een roosje mijn roosje' van Conny Vandenbos 'Een beetje vrede' van Nicole en 'Visite' van Lenny Kuhr verwachten. Opvallend veel Nederlandse nummers dus, maar ook met een hoog songfestivalgehalte.

Bron: Raf Van Bedts – www.eurosong.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: