Kate Ryan en Nicolas Vandenabeele zijn uit elkaar. Dat schrijft het dagblad Dag Allemaal deze week en werd inmiddels bevestigd door de Kempische diva. De zangeres en de ex-deelnemer van Big Brother hebben er een relatie van 2 jaar opzitten. De exacte reden van de breuk werd nog niet bekend gemaakt.

Het liefdesgeluk lijkt niet voor Kate Ryan weggelegd. Nadat ze enkele jaren geleden een relatie had met drummer Michael Schack kwam er toen aan die relatie een abrupt einde. Haar internationale carrière combineren met haar liefdesleven leek toen aan de basis van de breuk te liggen. Ook dit keer lijkt haar internationale carrière haar relatie met Nicolas in de weg te staan.

Vorig jaar vertelde Kate Ryan nog dat alles heel goed zat met Nicolas en dat hij begreep dat ze voordurend in het buitenland zat voor haar zangcarrière. Ze koesterde de momenten dat ze samen waren. Nu lijkt ook aan dat mooie liedje een eind gekomen. Kate Ryan wil voorlopig geen details over de breuk vrijgeven, maar ex-vriend Nicolas is duidelijker. Hij schreef inmiddels op zijn facebookprofiel “Egoïst tot in de kist”, een duidelijke steek naar Kate Ryan. (DV)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: