De IJslandse rocksensatie Kaleo kondigt vandaag zijn “The Kaleo Express” headliningtour aan. De tournee start met tal van data in Amerika, om vanaf de herfst verdergezet te worden in Europa. Op donderdag 9 november staat Kaleo met zijn hitsingle “Way Down We Go” in de Lotto Arena in Antwerpen. De support band is Judah & The Lion. De ticketverkoop start nu vrijdag 5 mei om 10u. via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Sinds de release in 2016 van hun tweede album ‘A/B’ gaat het de jonge IJslandse band voor de wind. Hun vernieuwende mix van alternatieve rock, folk, country en bluesy melodieën wordt erg gesmaakt door pers en fans wereldwijd. De rauwe stem van zanger Jökull “JJ” Júlíusson begeestert. Hij gaat van heel doorleefde zang, naar krachtig dynamisch als extra power aan de muziek, naar noten in de hoogste regionen met zijn unieke falsetto.

Kaleo is afkomstig uit het kille IJsland, hun huidige uitvalsbasis situeert zich in Austin, Texas. De warme temperaturen aldaar schemeren door op “Way Down We Go”, de single waarmee de groep doorbreekt in de Verenigde Staten (#1 van de alternatieve hitlijst), op het internationale plan (featured op de FIFA 16 soundtrack, en in de ‘Orange is the New Black’ Season 4 Trailer) én in België.

De huidige single “No Good”, gelanceerd als soundtrack van de populaire HBO-serie Vinyl, heeft volgens Rolling Stone alles in petto om de zegetocht van Kaleo verder te zetten: “The song stomps like The Black Keys at their meatiest!".

Na een uitverkochte AB bij hun eerste bezoek aan België in januari, en een veelbelovende passage op de main stage van Rock Werchter op vrijdag 30 juni, wordt nu al reikhalzend uitgekeken naar het concert in de Lotto Arena in Antwerpen op 9 november!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kaleo
Datum: 
Donderdag 9 november 2017
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over