Afgelopen weekend hebben Karen, Kristel en Kathleen voor het laatst samen opgetreden als K3 in de Rotterdamse muziektempel Ahoy'. Kathleen kreeg als afscheidsgeschenk drie konijntjes: een zwart, een ros en een blond. Op haar beurt nam Kathleen afscheid met lovende woorden voor haar twee podiumzussen en het publiek. 'Ik zal jullie lachende gezichtjes nooit vergeten', klonk het geëmotioneerd.

'Er zijn niet genoeg woorden om te zeggen hoe graag we elkaar zien', zei Kristel namens het trio. Daarop werd het nummer 'Je hebt een vriend' in gezet.

Er is duidelijk over gewaakt dat de negatieve berichten over de verkoelde vriendschap tussen Kristel en Karen enerzijds en Kathleen anderzijds in de kiem werden gesmoord. Het afscheid van Kathleen verliep sereen en zonder grote media-aandacht. Achteraf waren de meisjes niet ter beschikking voor interviews.

Voor Studio 100 breekt nu de volgende opdracht aan: een opvolgster vinden voor Kathleen. Daar wordt volop werkt van gemaakt via het programma 'K2 zoekt K3'. In oktober moet het nieuwe meisje al klaar zijn om met Kristel en Karen op te treden.

Bron: Raf Van bedts – www.eurosong.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: