Eurosong.be

Tomas De Soete, de coach van Trust, is een tevreden man, al stoorde hij zich vooraf aan de lulkoek dat het nummer van Trust 'te goed' voor het Junior eursongfestival zou zijn. In de thuisbasis blijven ze er op zijn West-Vlaams nuchter bij. Afwachten nu of Tomas het co-commentaar in Rotterdam mag doen, maar dat hij het roken niet zal laten is nu al een zekerheid.

Tomas De Soete
'Ze hebben het me nog niet gevraagd, maar ik wil heel graag het co-commentaar in Rotterdam met Ben Roelants doen', zegt Tomas De Soete in een reactie aan reporter Christof Willocx van eurosong.be. Die zet meteen een boompje op over de Studio Brussel-fähigkeit van Anders en heft een moraliserend vingertje in de hoogte over De Soetes rookverslaving.

De papa van Matthieu
'Ongelooflijk goed', zo voelde de papa van Trusts Matthieu zich. Desalniettemin blijft de man net als zijn zoon en de andere Trustleden nuchter onder het plotse succes. Hoop op een goede afloop in Rotterdam is er in overvloed, maar bemoeienissen van hogerhand hoeven de groepsleden niet te vrezen.

Bron: Raf van Bedts – www.eurosong.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: