© Peter Minnebo

Op maandag 24 februari werd al een gedeelte van de cast van Bowling Balls bekendgemaakt. We kunnen u vandaag melden dat een van de belangrijkste rollen in de film zal vertolkt worden door Jonas Van Geel. Daarmee is de hoofdcast compleet.

‘Jonas Van Geel speelt Gino, het prettig gestoorde neefje van de President van MC Bowling Balls (rol vertolkt door Wim Opbrouck). Zijn amoureuze escapades zorgen voor grote spanningen tussen de Bowling Balls en een rivaliserende bende, waardoor het voortbestaan van de club in gevaar komt. Jonas is een absoluut toptalent. Hij is enorm veelzijdig, maar daardoor ook zeer drukbezet. Ik ben dan ook apetrots dat hij meedoet in Bowling Balls. Het wordt zijn eerste echt grote rol in een langspeelfilm. (Marc Punt)

Bowling Balls is de nieuwe film van Marc Punt (o.a. Matroesjka’s, Frits & Franky, Frits & Freddy (scenario)) waarvan de opnames starten op 23 juni 2014.

Het wordt een zwarte comedy over twee rivaliserende motorbendes met veel actie en een absolute topcast: Wim Opbrouck, Nathalie Meskens, Peter Van den Begin, Filip Peeters, Sven De Ridder, Charlotte Vandermeersch, Manou Kersting, Peter Thyssen, Herwig Ilegems, Jenne Decleir, Silke Becu en nu dus ook Jonas Van Geel.

Bowling Balls wordt geproduceerd door Independent Productions in samenwerking met Medialaan en het STAP-programma van Telenet. De film zal worden uitgebracht door Independent Films. Hij komt op 17 december 2014 in de bioscoop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: