JOE fm trekt deze kerst alle registers open en organiseert vandaag, woensdag 23 december 2015, voor het eerst de JOE Kerstparade in Antwerpen. Het wordt een magisch spektakel boordevol livemuziek en praalwagens vol elfjes, sneeuwmannen en rendieren. Vanaf 17.00 kan iedereen gratis komen genieten van de spetterende stoet die door de straten trekt. Helmut Lotti heeft daarnaast de voorbije weken drie JOE-luisteraars gekozen die mee met het gospelkoor op de JOE-praalwagen zullen zingen: Wesley Van Dyck uit Mariakerke, Dorien Matthijs uit Erembodegem en Melissa Grouwels uit Diest. JOE zendt ook een hele dag live uit vanop de Meir tussen 10.00 en 19.00.

Iedereen is welkom op de Joe kerstparade op 23 december 2015 in antwerpen

De kerstparade wordt een feestelijke, muzikale en magische optocht. JOE dj Tess Goossens: “‘I loooooooooooooooooooooove Christmas! 23 december wordt echt een topdag! Eerst nog de laatste cadeautjes voor kerst kopen en dan ‘s avonds genieten van de feeërieke JOE Kerstparade met lichtjes, muziek en alles waar kerst om draait.’ De JOE Kerstparade vertrekt op woensdag 23 december 2015 om 17.00 vanop het Theaterplein in Antwerpen en iedereen kan de optocht gratis bijwonen. Op woensdag 23 december zendt JOE ook live uit vanop de Meir in Antwerpen tussen 10.00 en 19.00.

De route van de JOE Kerstparade: Start om 17 uur aan het Theaterplein - Oude Vaartplaats - Tabaksvest - Sint-Jorispoort - Lange Gasthuisstraat - Mechelsesplein - Vleminckveld - Kleine Markt - Oudaan - Huidevettersstraat - Schuttershofstraat - Hopland – Pijpelinckxstraat en terug naar het Theaterplein.

Drie Joe-luisteraars zingen mee met gospelkoor op joe-praalwagen

Wesley Van Dyck uit Mariakerke, Dorien Matthijs uit Erembodegem en Melissa Grouwels uit Diest: dat zijn de drie JOE-luisteraars die door Helmut Lotti gekozen zijn om mee te zingen met het gospelkoor op de JOE-praalwagen. Alle luisteraars konden hiervoor de afgelopen weken auditie doen. Helmut Lotti heeft uiteindelijk beslist wie er morgen mee op de praalwagen mag zingen met het JOE-gospelkoor.

DE JOE KERSTPARADE WOENSDAG 23 DECEMBER 2015, VANAF 17.00 IN CENTRUM ANTWERPEN

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: