JIM

Het nieuwe jaar brengt voor JIM ook een nieuw gezicht. Vanaf maandag 12 januari zal Sean Dhondt starten als VJ bij JIM in het fonkelnieuwe afterschool-programma En Avant La Musique.

Sean is leadsinger van de Belgische rockgroep Nailpin en beëindigde in 2007 zijn studie drums aan de popafdeling van het Rotterdamse Conservatorium. Hij was vier jaar geleden al op JIM te zien als gezicht van het skateprogramma Sk8nutz Report en komt nu, na drie jaar TMF, terug richting Vilvoorde. Sean is 24, gehuwd met Topmodel gastvrouw An Lemmens en woont in Sint-Niklaas.

VJ Sean
“Muziek, televisie en An zijn de belangrijkste passies in mijn leven”, vertelt Sean enthousiast. “Bij JIM ga ik deze eerste twee perfect kunnen combineren in het nieuwe afterschool-muziekprogramma. Bovendien ga ik reportages draaien, interviews doen en achter de schermen werken aan nieuwe programma’s die later dit jaar te zien zullen zijn. Ik heb erg veel zin om erin te vliegen”, zegt hij nog.

“We zijn erg blij Sean te mogen verwelkomen bij JIM”, vertelt station manager Michael Dujardin. “Het lijkt misschien merkwaardig dat iemand die ooit al een programma bij JIM presenteerde nu terugkomt, maar Sean’s liefde voor muziek en jongerencultuur is zo groot dat dit een perfect match blijkt te zijn. Met En Avant La Musique wordt hij meteen een van de uithangborden van onze zender, een rol die hem op het lijf geschreven is”.

En Avant La Musique brengt vanaf maandag 12 januari een update van wat er reilt en zeilt in de binnen- en buitenlandse muziekwereld. Dit in combinatie met de hits van het moment en JIM-nieuws uit eigen huis. Het programma loopt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 17u30 (met herhaling om 00u00).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: