© JIM

Weer een dag verder en nog 75 uur te gaan! We zitten net over de helft en nu al heeft JIM 30.000 vrienden op Netlog! VJ Eline is ondertussen bijna een decorstuk en Sean kruipt met een Flamingo in de jacuzzi… makes sense?

Gisterenochtend stelden we het uithoudingsvermogen van onze VJ’s nog maar eens op de proef en lieten we ze onverantwoord vroeg op de dag Zumba volgen. Uiteraard in lekker gezelschap, want ze deden dit samen met de finalisten van Miss Fruit. Later op de dag kwam ook Miss Dakloos langs.

Kenneth Vanbaeden, de jonge Gunther uit “De Helaasheid Der Dingen”, kwam langs om zijn favoriete clips voor te stellen in Celeb Take Over. Over een helaasheid der dingen gesproken: waar was dat nektapijtje naartoe, Kenneth? Naast al deze clips zorgden we gisteren en vannacht opnieuw voor live muziek. Dit keer brachten The Galacticos en The Glimmers de muzikale oorgasmes.

VJ Niko kreeg gisteren de opdracht om maar liefst 4000 mensen warm te maken om bloed te geven. Dit keer mocht hij echter niet victorie kraaien. Vandaag zal onze VJ zich, ondanks het schrijnende slaapgebrek, goed moeten concentreren. Hij is dé oplossing voor de treinstaking: Taxi Niko!

Verder gaat alles zijn slapeloze gangetje. VJ Eline slaapt achterin in het decor en VJ Sean zoekt steeds vaker de jacuzzi op. Of hij hiermee ontspanning opzoekt of gewoon graag zijn blote torso toont aan kijkend Vlaanderen… daar zijn we nog niet uit. Dimi blijft gewoon fris verder presenteren, hoewel ook hij wat slaap kan gebruiken.

Ondertussen heeft JIM de kaap van 30.000 Netlogvrienden bereikt en dit aantal blijft stijgen, as we speak! Tijd voor een verrassing dus! Op zaterdagnamiddag komt Janez Detd een live-optreden geven voor onze VJ’s en als Netlogvriend maak je kans om ook van de partij te zijn! Meer info op JIM.be!

# The Big Live
Nog tot zondag 8 november, 18.00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: