Op de vooravond van de start van zijn Europese tournee, kondigt Jay Z aan dat hij vergezeld zal worden door een special guest. En wat voor één! Het gaat om niemand minder dan multi-getalenteerde collega Timbaland!

Sinds meer dan 20 jaar beïnvloedt de innovatieve sound van Timothy “Timbaland” Mosley de muziekbeleving over de hele wereld. Als één van de meest geëerde producers, met multi-platina samenwerkingen met honderden artiesten waaronder Justin Timberlake, Elton John, Keith Urban, Missy Elliott, Madonna en Jay Z, is Timbaland volgens Music Forecasting Research de nummer 1 producer op deze planeet. In 2011 wordt de artiest door Billboard Magazine uitgeroepen tot ‘Song Writer of the Decade’. En als klap op de vuurpijl werd Timbaland’s werk reeds bekroond met meerdere Grammy Awards. Het moge duidelijk zijn dat hij een globaal icoon is, dat tijd en genre overstijgt! Timbaland werkt op dit moment aan een nieuw album, voorzien voor 2014, en maakt zich op om samen met Jay Z op tournee te vertrekken.

Twee supersterren voor de prijs van één, op maandag 21 oktober in het Sportpaleis! Tickets zijn nu te koop. Haast je en verzeker je van een plaats voor dit niet te missen hiphop concert!

Jay Z - Magna Cartner World Tour
Maandag 21 oktober 2013
Sportpaleis, Antwerpen
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jay Z - Magna Cartner World Tour
Datum: 
21 oktober 2013, 20:30u
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over