Het was nog één van mijn muzikaal grote dromen en ik ben erg blij dat ik, samen met mijn fantastische band, erin geslaagd ben om die te realiseren”, zegtJan Smit enthousiast naar aanleiding van de nieuwe cd/dvd ‘Jan Smit Unplugged – De Rockfield Sessies’. De voorbije zomer is Jan met de Marcel Fisser Band naar een gerenommeerde opnamestudio getrokken in Wales, om daar zijn mooiste liedjes muzikaal uit te kleden en vervolgens te voorzien van een akoestisch jasje. “Het resultaat is een muzikaal hoogstaand album geworden dat we overigens mochten opnemen in een studio waar o.a. waar o.a. Queen, Black Sabbath en Coldplay ons zijn voorgegaan”, aldus Jan Smit.

Vanaf vandaag is de nieuwe cd/dvd ‘Jan Smit Unplugged – De Rockfield Sessies’ simultaan te koop in Vlaanderen en Nederland. Jan verwent z’n fans, want de 15 liedjes zijn ook elk voorzien van een videoclip en als extra kan je op de dvd ook een muzikale documentaire vinden over hoe het nieuwe Jan Smit album in Wales is ontstaan.

Ter lancering van het nieuwe album ‘Jan Smit Unplugged’ is er nu al de eerste single ‘Leeg Om Je Heen’ die vanaf deze week terug te vinden is in de Ultratip 100.

Het album ‘Jan Smit Unplugged’ krijgt ook een verlengstuk, want op 18 november start Jan Smit z’n theatertour in Hoorn. Op 15 februari 2014 strijkt Jan neer in het Ethias Theater in Hasselt en op 30 april sluit Jan z’n nu al succesvolle theatertour af in het Casino Kursaal in Oostende.

Meer informatie over Jan Smit kan je vinden op www.jansmit.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over