VTM

Elke vrijdagavond stappen gemiddeld 375.000 Vlaamse televisiekijkers helemaal relax het weekend in met ‘Gooische Vrouwen’. De derde jaargang van deze Nederlandse serie die ontsproten is uit het brein van Linda De Mol behaalt hiermee een marktaandeel van 21% (VVA 18-54).

Op vrijdag 2 november 2007 maakt Jan Schepens zijn opwachting in ‘Gooische Vrouwen’, die in 2005 bekroond werd met een Gouden Beeld voor ‘beste serie’ én die genomineerd werd voor de Gouden Televizier Ring 2007.

Jan Schepens geeft in de 5de aflevering van ‘Gooische Vrouwen’ gestalte aan een internationaal bekende Franse zanger, die de villa van Claire voor een tijdje heeft gehuurd. Willemijn, Cheryl en Anouk zijn danig onder de indruk van Jean-Louis en ze proberen elk op hun manier in contact te komen met de ster. Willemijn is er nog altijd van overtuigd dat de liefde van de man door de maag gaat, terwijl kunstenares Anouk zich op een presenteerblaadje aanbiedt. Ze moet haar strijdplan echter stopzetten wanneer ze plots last krijgt van een mysterieuze en zeer hardnekkige huiduitslag. Ook Cheryl haalt haar beste Frans boven en doet Jean-Louis een zeer aanlokkelijk voorstel : “Bonjour, I want to ask if you like to swim. I have a privacy pool, a piscine. No fans. No paparazzi. Totally private. It’s over there, achter de bushes. Snap je?”.
Claire is de enige die niet hoog oploopt met de Fransman en zeker niet als ze merkt dat hij in haar villa rookt en de helft van de tijd naakt op haar dure witte sofa zit… Deze ordinair rokende, arrogante nudist moet en zal haar huis verlaten. Vandaag nog!

Gooische Vrouwen: vanavond om 22:10 op VTM

Tekst: VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: