Jack Harlow sluit het jaar af met de release van zijn studio debuutalbum That's What They All Say op 11 december. De rapper bestormde eerder dit jaar de hitlijsten met de single 'WHATS POPPIN'. Ook bracht hij de EP Sweet Action uit en sleepte hij zijn allereerste Grammy-nominatie in de wacht in de categorie Best Rap Performance.

Pre-save hier het album

Op dit moment verovert Jack de wereld met zijn nieuwste single 'Tyler Herro'.Dit nummer zal net als 'WHATS POPPIN', die al meer dan 112 miljoen keer bekeken is op Youtube, terug te vinden zijn op het debuutalbum dat bestaat uit 15 tracks.

Jack Harlow: ''It’s polished. It’s my best song writing, and best raps to date. I’m touching on topics I never touched on and was too young to touch on. This feel like the first time I sound like an adult.''

Een groot gedeelte van zijn identiteit schrijft Jack toe aan de plek waar hij is opgegroeid: Louisville, een stad in de Amerikaanse staat Kentucky. Hij wil Louisville graag op de kaart zetten, net als zijn voorbeeld, stadgenoot en artiest Bryson Tiller heeft gedaan. In Louisville voelt Jack dat hij echt gewaardeerd wordt en dat is ook waarom Jack anderen graag wil kennis laten maken met de stad waar hij zich thuis voelt.

Recentelijk was de rapper te gast bij The Late Late Show van James Corden en trad hij eerder deze maand op tijdens de MTV EMA's. Het optreden is hieronder te bekijken.

JACK HARLOW

De 22-jarige rapper Jack Harlow is al van kleins af aan bezig met zijn muziek carriére. Al sinds dat hij twee jaar oud is, luistert Jack - dankzij zijn moeder - al naar Eminem's 'The Marshall Mathers LP', Toen hij aan haar vroeg hoe hij het beste een rapper kon worden antwoordde ze: ''Je moet daar 10.000 uur in investeren, dan behaal je succes!''. Jack grijpt elke gelegenheid aan om een voet tussen de deur te krijgen in de muziekindustrie, en begint als tiener met het posten van zijn eigen raps op social media. Ook rijdt hij in de schoolvakantie zes uur van Louisville naar Atlanta om mee te doen aan een open-mic event.

Inmiddels is hij een succesvolle artiest met een platencontract en een nominatie voor een Grammy in de categorie Best Rap Performance. Jack Harlow werkt ondertussen met de grootste artiesten samen waaronder DaBaby, Lil Wayne, French Montana, Torey Lanez en Bryson Tiller. Hij behaalde successen met zijn eerdere album ‘Confetti’, de EP ‘Sweet Action’ en de singles ‘THRU THE NIGHT’, ‘WHATS POPPIN’ en ‘TYLER HERRO’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over