Isabelle Beernaert is niet bang om emoties te tonen en zich aan het publiek te laten zien in alle openheid, met de passie en hartstocht die daarbij komt kijken. Dat is de kracht van haar ontroerende en aangrijpende choreografieën in de nieuwe theaterproductie Under My Skin. Bestel vandaag nog je tickets

Keer op keer weet Isabelle Beernaert te verrassen met haar muziekkeuze. Zoals altijd zal Isabelle jullie meenemen op een muzikale reis doorheen verschillende genres. Voor ' Under my skin ' kiest ze ook voor muziek van filmgrootmeesters zoals Yann Tiersen, Ennio Morricone, Nathan Lanier, Abel Korzeniowski, Max Richter ... en Ludovico Einaudi.

Sinds 2011 brengt Isabelle Beernaert ieder seizoen een unieke dansvoorstelling. Het begon als een wens om haar choreografieën van So You Think You Can Dance te bundelen in een avondvullend programma en het publiek een totaalbeeld te geven van Isabelle Beernaert als choreograaf.

Al snel bleek hoe populair haar choreografieën zijn, nadat de eerste tour in korte tijd volledig uitverkocht was. Inmiddels heeft Beernaert vijf succesvolle theaterproducties op haar naam staan. Bekijk de trailer.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: