Na drie succesvolle theaterproducties is modern choreograaf Isabelle Beernaert niet meer weg te denken uit de theaterwereld. Tweemaal won zij de Dans Publieksprijs en dit seizoen komt zij naar Vlaanderen met haar vierde avondvullende voorstelling. Glass neemt Isabelle Beernaert het publiek mee met haar gedachtes over de onvermijdelijke onvolkomenheden en het mooie van de mens.

Dans, muziek en video-projectie worden op bijzondere wijze geïntegreerd. Een uniek decor voegt een nieuwe dimensie toe aan de voorstelling. Emoties, de kracht van Isabelle haar creaties, worden versterkt door het buitengewone gebruik van video. Laat u meeslepen in het prachtige verhaal, een voorstelling die u meeneemt in de gedachtewereld van Isabelle Beernaert. Voor GLASS wordt gebruik gemaakt van de tekst uit de film The Hours.

Vanaf jongs af aan creëerde Isabelle Beernaert haar eigen dansstukken en heeft zij de muziek willen vertalen via haar lichaamstaal. Isabelle omschrijft choreograferen als “een magische wereld”, waarin geen wetten zijn of regels. Het hart, oftewel het gevoel, staat centraal. Isabelle Beernaert won in 2012 de Dans Publieksprijs voor Et Après en in 2013 won zij deze prijs ook voor Red, Yellow & Blue.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Isabelle Beernaert
Datum: 
17 & 18 januari 2015
Locatie: 
Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over