Huwelijk van ‘oerkoppel’ uit Thuis hangt aan een zijden draadje

Frank en Simonne uit Thuis hebben al veel meegemaakt samen, maar de laatste tijd komt hun huwelijk steeds meer onder druk te staan. Zullen ze eindelijk open kaart spelen over de geheimen die ze voor elkaar hebben? Of is dit echt het einde van Frank en Simonne? De kijkers kwamen het gisterenavond te weten.

Frank ontdekt de waarheid
Frank en Simonne hebben als koppel al heel wat watertjes doorzwommen, maar uiteindelijk wisten ze het altijd weer bij te leggen. Maar deze keer wordt hun huwelijk wel heel zwaar op de proef gesteld. Zowel Frank als Simonne houden een groot geheim voor elkaar verborgen.

Frank verzwijgt dat hij het geld van Herman heeft gevonden, en Simonne blijft zwijgen over haar romantische nacht met Herman in Oostende. Maar die geheimen en leugens wegen steeds zwaarder op hun relatie. Sinds Bram donderdag in een hoogoplopende discussie aan Frank verklapte dat Simonne met Herman een scheve schaats heeft gereden, is het hek helemaal van de dam.

Frank voelt zich vreselijk gekwetst en bedrogen. Al die tijd heeft hij zo zijn best gedaan om niet jaloers te zijn op de vriendschap tussen Simonne en Herman, om haar zijn vertrouwen te schenken. En dan maakt Simonne daar misbruik van. Hoe kan hij haar zoiets vergeven? Het hele conflict escaleert wanneer Frank ontdekt dat het Simonne was, en niet Herman, die in Oostende het initiatief heeft genomen.

Frank zet Simonne aan de deur in Thuis: op donderdag 28 oktober om 20.10 u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: