Wendy en Ben willen trouwen en liefst zo snel mogelijk. Al jaren plannen ze om in het huwelijksbootje te stappen, maar het komt er maar niet van. Ben wil nu zijn liefde voor Wendy eindelijk bezegeld zien. Om niet nog meer tijd te verliezen, geven ze hun huwelijk uit handen!

Het koppel laat hun huwelijksbudget in Zele achter want ze moeten een week op afzondering. Ze zullen op hun grote dag dus van de ene verrassing (of teleurstelling?) in de andere vallen. Trouwjurk, feestzaal, vervoer, eten en drinken: alles wordt gekozen door hun families.

Ben is gepassioneerd door paarden. De families zijn het er snel over eens dat ze het hele huwelijk in country -en westernstijl willen organiseren. Maar is dat wel wat bruid Wendy wil?

De families gaan tot het uiterste om het plaatje te doen kloppen. Cowboyboots, paarden, line-dancers, niets mag op het feest ontbreken. De vaders blijken elkaars uitersten. Voor Wendy's vader is geen hindernis te hoog. Bens vader daarentegen ziet de extreme verbouwingen van de feestzaal totaal niet zitten.
Terwijl styliste Kim samen met de moeders op zoek gaat naar een stijlvolle country-jurk en bijhorende hoed, probeert Paul-Pierre de vaders op dezelfde golflengte te krijgen.

Het resultaat ziet u in 'Huwelijk Uit Handen’ op dinsdag 26 februari 2008.

Tekst: VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: