Op maandag 25 februari keert Hunter Tylo op een erg dramatische wijze terug naar Mooi & Meedogenloos op VIJFtv. Het is echter niet de eerste keer dat de actrice terugkeert naar M&M. In 1990 vervoegde ze de cast van M&M voor het eerst in de rol van dokter Taylor Hamilton Hayes. Ze speelde de rol tot 2002 toen ze ‘vermoord’ werd door Sheila Carter (vertolkt door Kimberlin Brown). In 2004 keerde ze voor 4 afleveringen terug om te komen spoken maar in 2005 was haar terugkeer definitief. Ze was immers niet gestorven als gevolg van haar schotwonden –zoals iedereen dacht- maar in een diepe coma beland en vervolgens ontvoerd door de Marokkaanse prins Omar (waar ze in 1994 ook al een tijd verbleef). De schijn werd echter hoog gehouden dat ze overleden was zodat Taylor kon herstellen van haar verwondingen. Het hoe en waarom wordt in deze aflevering helemaal duidelijk.

Biografie Hunter Tylo
Hunter Tylo speelt Dr Taylor Hayes Forrester, een psychiater die getrouwd is met Ridge Forrester en de noden van anderen steeds vooropstelt. Hunter Tylo is wereldwijd bekend als één van de mooiste vrouwen en sierde al verschillende keren de cover van TV-Guide. In 1993 en 1998 stond ze ook in People Magazine als één van de 50 mooiste mensen op tv.

Hunter groeide op in het platteland van Texas. Ze wilde graag verder studeren maar moest haar studiebeurs opgeven om haar kind te kunnen opvoeden. Ze verhuisde kort daarop naar Dallas om modellenwerk te kunnen doen. Ze deed ervaring op in theaterstukken van Neil Simon en anderen en verdiende haar eerste filmrol in License To Kill. In 1985 nam ze de rol aan van de verschoppeling Robin McCall in ‘All My Children’. Na drie jaar volgde een rol in ‘Days Of Our Lives’ waarin ze gestalte gaf aan de gekke Marina Toscano. In 1990 sloot ze zich aan bij de cast van The Bold and the Beautiful waardoor ze op alle grote netwerken in de topsoapseries heeft gespeeld.

Daarnaast was ze vaak te zien als gastactrice in series als ‘Dallas’, ‘Zorro’, ‘Diagnosis Murder’ en ‘Burke’s Law’. Hunter was de ster van de miniserie en wereldwijde hit ‘The Maharaja’s Daughter’ waarvoor ze filmden in India, Canada. Ze bracht ook een autobiografie ‘Making A Miracle’ uit die het goed deed in de boekentoptien. Hunter Tylo woont in Zuid-Californië met haar kinderen.

Mooi & Meedogenloos elke weekdag om 18u00 op VIJFtv

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: