HiNDU NiGHTS blaast dit jaar 12 kaarsen uit en dat wil de organisatie niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Op 22 september trekt HiNDU NiGHTS dan ook naar de Concertzaal van Kunstencentrum Vooruit voor een stevige rock ‘n roll clubnacht.

HiNDU NiGHTS slaagt er telkens in om de beste bands en DJ’s te selecteren die de vetste nummers voor jou spelen; en dat zal deze editie niet anders zijn. Van de beste classics zoals The Rolling Stones met ‘Paint it, Black’ tot ‘Deadcrush’ van Alt-J, én zelfs ‘Substance’ van New Order. Op HiNDU NiGHTS komen ze allemaal aan bod en moet je je niet inhouden om deze luidkeels mee te zingen en voluit te dansen.

Vind jij het laatste album van Arctic Monkeys het einde? Is jouw lievelingsband The Beatles? Hou je van de swingende en uitgelaten sfeer die je alleen terugvindt in Britse voetbalstadions en concertzalen? Dan is Kunstencentrum Vooruit op 22 september dé place to be voor jou! Zolang je Jack Daniels verkiest boven Jameson en Everton boven Liverpool, is voor ons alles meer dan oké.

Je weet dus wat je mag verwachten. Laten we er dan maar invliegen met veel love, peace & rock ’n roll! Want daar gaat het uiteindelijk over, een perfecte avond uit met je beste vrienden!

We zien elkaar dan in september?!

Line UP

HiNDU RADiO, DiLLY BOYS (gekend van de DWTN feestjes), OLLY SOUL TRAIN (curator van de coolste Antwerpse rock, funk & soul feestjes zoals London Calling) staan ter beschikking als DJs en NEW YORK CITY COPS (de beste Strokes cover band op de planeet met leden van o.m. The Van Jets) zullen samen met nog andere te bepalen live bands opnieuw voor een topsfeer zorgen.

Tickets

Voorverkoop: € 16
Tickets worden verkocht in Fnac, Brooklyn, Kunstencentrum Vooruit en online via: www.hindunights.be/tickets

HiNDU NiGHTS is telkens uitverkocht, om teleurstelling en stress te vermijden, zouden we iedereen willen aanraden zo snel mogelijk tickets te kopen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over