Vanaf vanavond sijpelt het zomerse vakantiegevoel stilaan binnen, want Marcel Vanthilt is helemaal klaar voor de aftrap van zijn zomertalkshow Hotel M, live vanuit hartje Roeselare. Zijn centrale gasten zijn Hilde Crevits en Ben Weyts. Hoe hebben beide politici de verkiezingen overleefd? En wat staat er nu te gebeuren?

Ook Olga Zelenko uit het Vier-programma The Sky is The Limit komt op bezoek bij Marcel. Zij veilt haar schilderij voor het goede doel. En Dirty Dancing komt een voorsmaakje geven van hun show volgende week in Brussel. Muzikale afsluiter is niemand minder dan Hooverphonic met hun nieuwe single Boomerang.

Gasten dinsdag 27 mei

Morgen zijn het jonge THUIS-duo Joy Anna Thielemans en Mathias Vergels en Marc Coucke de centrale gasten van Marcel. Joy Anna en Mathias maken zich op voor de THUIS-dag nu donderdag en de grote seizoensfinale op vrijdag. Morgen start de Baloise Belgium Tour in Lochristi. Dat is meteen ook het startschot van een drukke sportzomer voor Marc Coucke. De show van Cavalia wordt verlengd wegens succes en dat zullen we geweten hebben. De acht afgetrainde acrobaten uit Guinea halen halsbrekende toeren uit op het Stationsplein. Muziek krijgen we van de winnaar van Belgium’s got talent Michael Lanzo. Hij brengt zijn single Vraag aan mij niet hoe.

Hotel M, om 21.40u. op Eén

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: