A Million Ways To Die In The West

Westerns een vergaan genre? Helemaal niet! In ieder geval niet op de manier van Seth McFarlane, die eerder met Ted al bewees dat hij prima weet hoe hij het publiek aan het lachen moet krijgen. Met A Million Ways To Die In The West rol je gegarandeerd ook weer over de grond van het lachen. De Amerikaanse trailer is eerder al voorbij gekomen, maar nu is hier de lokale Belgische trailer! Bekijk en plaats de lokale trailer nu op je website.

Op de posters schittert de sterrencast met Seth McFarlane himself, Charlize Theron als bad ass cowgirl en ook Amanda Seyfriend, Liam Neeson, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman en Neil Patrick Harris laten zich van hun meest humoristische kant zien. Benieuwd geworden? Bekijk hier de Belgische trailer!

A Million Ways To Die In The West

Seth McFarlane vertolkt de rol van de laffe schapenboer Albert in A Million Ways to Die in the West, een komedie die hij zelf regisseerde, mee produceerde en waarvan hij zelf ook mee het scenario schreef.

Nadat Albert (MacFarlane) zich terugtrekt uit een schiet gevecht verlaat zijn vriendin hem voor een andere man. Een mooie, mysterieuze vrouw (Theron) rijdt de stad binnen en helpt hem vervolgens zijn moed terug te vinden. Er ontstaat een romance tussen de twee, maar wanneer de echtgenoot van de vrouw, een beruchte “outlaw”, op het toneel verschijnt moet Albert al snel zijn moed bijeenrapen om zich te bewijzen.

Naast McFarlane zijn er rollen weg gelegd voor Oscar winnares Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman en Neil Patrick Harris. MacFarlane werkt terug samen met de makers van Universal’s en MRC’s succesvolle Ted;  producers zijn Scott Stuber (Bluegrass Films) en Jason Clark, het schrijversteam bestaat uit Wellesley Wild en Alec Sulkin.

A Million Ways To Die In The West draait vanaf 2 juli in de zalen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: