Bekijk hier de eerste beelden van HIT MAN - het ongelofelijke, waargebeurde verhaal gebaseerd op het leven van Gary Johnson zie je vanaf 22 mei in de bioscoop. Met Glen Powell en Adria Arjona, geregisseerd door Oscar-genomineerde Richard Linklater.Glen Powell (Anyone But You) speelt in HIT MAN de rol van professor Gary Johnson. Hij doet zich voor als huurmoordenaar namens de politie van New Orleans. Gary is zéér begaafd in het schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte hit man te zijn. Hij komt in een lastige situatie

terecht als hij gevoelens begint te ontwikkelen voor een van zijn potentiële klanten, de beeldschone Madison (gespeeld door Adria Arjona). Als Madison verliefd wordt op een van Gary's alter ego's - de mysterieuze en sexy Ron - zorgt hun affaire voor een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen. HIT MAN, geregisseerd door Oscar-genomineerde Richard Linklater is een intelligente en verrassende komedie, geïnspireerd op een ongelofelijk waargebeurd verhaal.

Over de cast
De hoofdrollen worden vertolkt door Glen Powell en Adria Arjona. Naast zijn acteerwerk in de film, heeft Glen ook een bijdrage geleverd aan het schrijven van het scenario en was hij één van de producenten. Powell is bekend van prominente filmtitels zoals Anyone but You (2023), Top Gun: Maverick (2022) en The Dark Knight Rises (2012). Adria wordt momenteel erkend als één van de meest veelbelovende talenten in Hollywood. Ze is bekend van haar rol in HBO's Father of the Bride (2022) en de film Morbius (2022).

Over de makers
Richard Linklater – scenario schrijver, regisseur en producent - is vijfvoudig genomineerd voor de Oscars, tweevoudig winnaar van een Golden Globe en tweevoudig winnaar van een BAFTA award. Zijn meest recente werken omvatten de veelgeprezen films Boyhood (2014), Everybody Wants Some (2016), Last Flag Flying (2017), Where’d You Go Bernadette (2019) en Apollo 10 ½: A Space Age Childhood (2022). Daarnaast zijn Mike Blizzard, Michael Costigan en Jason Bateman, naast Linklater en Powell, producenten van HIT MAN. De film is een productie van AGC Studios, Shivhans Pictures en Monarch Media Present.

HIT MAN komt vanaf 22 mei uit in de bioscoop en wordt in België verdeeld door WW Entertainment.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over