De heverband stond op 3 en 4 februari in de Koningin Elisabethzaal en dat dezen ze niet alleen. Ze nodigde verschillende gasten uit.

Dirigent en bezieler van dit populaire 50-koppige showorkest Heverband, Jan Ceulemans ging opzoek naar geschikt talent om samen met zijn orkest op te treden.

Slagermuziek is compleet in en dus kon Laura Lynn natuurlijk niet mankeren zo bracht ze haar ‘Je hebt me 1000 maal belogen’, ‘Jij doet de wolken verdwijnen’ en ‘Alleen is maar alleen’ op het podium samen met de Heverband.

Zo mocht niet alleen Laura Lynn langskomen maar kwam ook Tanja Dexters langs om eens samen met een live orkest op te treden. Maar ook Le Trio Perdu en het Nederlandse The Dutch Cher kwamen langs. Maar misschien wel de opvallendste genodigde was Ivann. Enkele weken geleden nog finalist uit X factor. Maar dat hij kan zingen heeft hij natuurlijk al bewezen.

The exclusive Strings die voor het eerst optraden was prachtig om te zien. Deze 4 dames kunnen geweldig overweg met hun viool en worden officieel eigenlijk pas voorgesteld in maart tijdens de ‘Nacht van Exclusief’. Maar deze uitnodiging konden ze natuurlijk niet laten liggen en met reden.

'Heverband – In Primeur' was opnieuw goed voor 2 schitterende muzikale avonden in de Elisbethzaal in Antwerpen. In 1 van de komende dagen mag je nog vele foto's van dit unieke concert verwachten. Hou u favoriete site dus goed in de gaten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: