Vanaf volgende week ligt “AbraKOdabra Goochelboek”, het eerste boek, met de leukste magie en trucs uit de gelijknamige reeks, in de winkel. Dat is goed nieuws voor de nu al talrijke kijkers van deze eerste echte goochelshow voor jongeren (van 2-222 jaar). Deze reeks boordevol magie, avontuur en prachtige decors is sinds december 2008 te zien op Ketnet en nu al een grote hit!!

De grootvader van Kobe was een goochelaar. Een hele grote, bekende en fantastische goochelaar: iedereen was dol op zijn trucs, De Grote Kobini was zijn naam. Hij vroeg aan zijn kleinzoon Kobe om van zijn allerbeste trucs, raadsels, handschaduwen en mopjes een boek te maken. En dat boek is vanaf 11 maart 2009 beschikbaar voor jou!

In dit goochelboek leert Kobe jou hoe je iemand kan laten vliegen, hoe je je moeder de stuipen op het lijf jaagt door je eigen nek te breken en hoe je een kip maakt uit een handdoek…! Meer dan 20 trucs, een pak raadsels en handschaduwen, mopjes en goochelweetjes: het staat allemaal in dit goochelboek. Omdat De Grote Kobini dat zo wilde!

AbraKOdabra is een productie van Studio 100 in opdracht van Ketnet, op zaterdag en zondag om 09.30 uur op Ketnet

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: