Goele Bormans

Frank en Fabienne zijn al dertig jaar gelukkig getrouwd. Maar daar bovenop zijn ze ook al dertig jaar een duo. Samen schuimen ze de podia af om mensen een goede avond te bezorgen. Maar ook zij worden ouder en dan wordt alles een beetje vermoeiender, als Frank dan ook nog dingen begint te vergeten, merken ze dat ze dringend hulp nodig hebben. Michiel reageert het snelst op de advertentie en wordt door het showbizzkoppel al snel telefonisch aangenomen. Gezien Frank een beetje vergeetachtig is, heeft hij ook dit vergeten zeggen. De eerste ontmoeting tussen Michiel en Fabienne (en haar kater) loopt dan ook niet van een leien dakje. Al is de bediening van de energieke Michiel wel heel erg snel en tot in de puntjes verzorgd, hij is echt op alles voorzien maar misschien licht overweldigend. Al snel kunnen Frank en Fabienne het gewoon worden met Michiel die alles voor hen regelt. Maar is het wel allemaal rozengeur en maneschijn? Een kijkje achter de schermen van het leven van een showbizzkoppel. Heb je jezelf al altijd afgevraagd hoe het gaat met partners die nauw samenwerken en dan ook nog eens ’s avonds bij elkaar zijn? Wel je kan het te weten komen door naar “Zij en ik da geft ne kick” te gaan kijken!

Wie zijn er beter geschikt om het showbizzkoppel te spelen in een stuk van het echt Antwaarps teater dan Ruud de Ridder en Nicole Laurent? Zij namen de hoofdrollen dan ook met plezier op zich. Het energieke hulpje Michiel werd vertolkt door Nick Delafontaine. De cast heeft hier wederom een mooie prestatie neergezet. Opvallend waren deze keer de korte rijmzinnetjes die in de tekst geslopen waren. Ook het decor was zoals gewoonlijk weer piekfijn in orde. Leuke gadget was de dubbele wc. Het showbizzkoppel had ter plaatsbesparing twee wc’s in hetzelfde kotje gemaakt. De grappige anekdotes hier omtrent worden u met plezier verteld door Frank en Fabienne, als u gaat kijken… Wij vonden het alvast een aanrader!

“Zij en ik da geft ne kick” speelt nog tot en met 12 juni 2016. Meer info en tickets kan u vinden op: www.echtantwaarpsteater.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: