Ben je ook zo toe aan een paar ijzersterke dijenkletsers? In Juliet zie je dé comedy- en cabaretkanonnen van Nederland met hun allerbeste grappen en bijzondere voorstellingen. Na een aantal jaar afwezigheid keert ook de Romeo-tent terug waar o.a. de scherpste stand-uppers van Nederland aan de microfoon verschijnen. Vandaag wordt het comedyprogramma van Lowlands 2021 bekendgemaakt!

Tineke Schouten & Stefano Keizers: Ja heus: de koningin van de lach en de keizer van het experiment doen het exclusief op Lowlands 2021 met elkaar. Dit gaat op zijn minst bijzonder worden en misschien wel niks minder dan legendarisch.
Tim Fransen: Gevatte, hilarisch wijze filosoof heeft in deze exclusieve try-out van zijn nieuwe show oog voor de pieken en flaters van het menselijke ras; van computer tot dickpic, van vaccin tot complottheorie.
Nina de la Parra: Deze feministe wil mensen doorgronden, maar is eerst nog even zoet met het aanvegen van de chaos in haar eigen hoofd. De meest bejubelde voorstelling van het afgelopen jaar.
Alex Ploeg: Vlugge, harde grappenmaker keert hij terug met een energieke dosis botte én messcherpe humor die de krankzinnige worstelingen met onszelf op de hak neemt.
Comedy Club Haug: In deze Rotterdamse club trainen beginnende grappenmakers en testen gevestigde stand-uppers hun nieuwe materiaal. Maar zijn ze klaar voor het hol van leeuw?
Comedytrain: Deze stand-upbroedplaats levert niet alleen onze beste comedians en comédiennes, maar zet ook al jaren de heetste comedyshow neer in Biddinghuizen. Met wie? Verrassing!
Kasper van der Laan: Onvoorspelbare absurdist, die telkens als je denkt dat zijn verhaal niet bizarder kan worden nog bruter op het grapgaspedaal trapt.
Maartje & Kine: Hypermuzikale speelbeesten keren terug naar Lowlands met liedjes die gedurfder en persoonlijker zijn dan ooit. Misschien wel de hardstwerkende artiesten van Nederland, dus kom af.
Rayen Panday: Dit ongeleide grappenprojectiel verwondert zich over van alles, schudt een gekkenhuis aan typetjes uit zijn mouw en heeft de beste verhalen over hilarische cultuurclashes.

Ook de volgende namen zijn bevestigd voor het comedyprogramma: Anne Neuteboom, Janneke de Bijl, Jeroen Leenders, Johan Goossens, Kim Schuddeboom & Bugra Gedik, Lisa Ostermann, Mark Waumans, Merijn Scholten, Rosa da Silva, Victor Luis van Es, Yunus Aktas & Sezgin Güleç en een mysterieuze gast op vrijdagavond.

In Juliet word je ontvangen door MC Soundos el Ahmadi en in Romeo introduceert MC Howard Komproe het programma. Een uitgebreid overzicht van het volledige comedyprogramma vind je hier

A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2021

20 + 21 + 22 augustus 2021
Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
www.lowlands.nl

Zoals eerder toegelicht gaan we ervan uit dat het mogelijk is om Lowlands van 20 t/m 22 augustus 2021 op een veilige en verantwoorde manier te laten plaatsvinden - zonder anderhalve meter afstand of beperking in bezoekersaantal. Natuurlijk is hiervoor toestemming vanuit de overheid nodig. Als blijkt dat er toch geen toestemming komt om het festival te organiseren, wordt er uiteraard een ticketregeling opgesteld.

Festivaltickets voor Lowlands zijn inmiddels uitverkocht. Het Gllamcamp biedt diverse overnachtingsmogelijkheden waaronder accommodaties, caravan- en camperplekken en groepscampingplekken. Prijzen en informatie via www.gllamcamp.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lowlands
Datum: 
20 + 21 + 22 augustus 2021
Locatie: 
Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen

Reservatie:

Meer over