Het Hongaarse Heineken Balaton Sound kondigt een derde en laatste reeks namen aan. Onder meer Laidback Luke, Malugi, HoneyLuv, Mau P voegen zich bij de al eerder aangekondigde Marshmello, Paul Kalkbrenner, James Hype, Reinier Zonneveld (live) en Stephan Bodzin (live). Iedere zomer trekken duizenden Belgen richting het Hongaarse Balatonmeer en dit jaar is er een heuse Belgian Take Over op de gloednieuwe The Lookout stage. Hier maken de Belgische dj’s Manuals, Meaghan en Nina Black hun opwachting als nieuwe namen.

Nog eens twintig toevoegingen aan de al vrij gevulde line-up voor Heineken Balaton Sound. Zo staat de Nederlandse house-grootheid Laidback Luke dit jaar aan het Balatonmeer, net als techno dj Sama Abdulhadi. Het Hongaarse festival weet al jaren een eclectische line-up neer te zetten. Op grootste stage van het festival staan dit jaar bijvoorbeeld Maceo Plex, Paul Kalkbrenner en James Hype, waar op de B Stage Reinier Zonneveld, Amelie Lens, Kölsch en Adam Beyer staan.

Op de vernieuwde The Lookout stage is een heuse Belgian Take Over voor twee dagen lang, waar Manuals, Meaghan, Nina Black en MTECH zich voegen bij de eerder bevestigde DOUBLE-U, Mattic en Alles Kapot. Vanuit Nederland komen Mau P en Estella Boersma naar Heineken Balaton Sound. Met de nieuwe toevoegingen is het programma voor het Hongaarse festival compleet.

Heineken Balaton Sound is een van de grootste elektronische muziekfestivals van Europa en kenmerkt zich met haar zonnige locatie. Gelegen direct aan het Balatonmeer is het de perfecte plek om vakantie en festival in één te combineren. Ook overdag is er van alles te doen in en rondom de natuurrijke omgeving. Zoals de beroemde Boat Parties, waarbij bezoekers overdag feesten met de grootste dj’s en genieten van het panoramische uitzicht. Via de vernieuwde app en website is ook het blokkenschema van de komende editie te vinden.

Tickets en reis naar het Balatonmeer
Voor de volledige festivalervaring zijn er 4-Day Passes te koop voor €249,-. Daarnaast zijn er 3-Day Passes en dagkaarten beschikbaar. Met de Balaton Sound Bus reis je direct vanuit de Benelux naar het Hongaarse festival. Tickets en busreizen zijn te koop via www.balatonsound.com/nl.

Heineken Balaton Sound vindt van 3 t/m 6 juli 2024 plaats aan het Balatonmeer, in Zamárdi. Het festivalterrein ligt op 20 minuten van de grotere stad Siófok en op anderhalf uur van de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: