Het Hongaarse Heineken Balaton Sound kondigt een reeks vernieuwingen aan voor de editie van 2023. De belangrijkste en grootste stage van het festival wordt volledig vernieuwd en bestaat dit jaar uit een enorme led wall van 60 meter breed. Onder meer Hardwell, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Tiësto zullen dit podium dit jaar inluiden. Heineken Balaton Sound vindt plaats van 28 juni t/m 1 juli 2023, aan het Balatonmeer in Hongarije.

Een gigantisch led-scherm met een innovatief design: de bezoekers van Heineken Balaton Sound kunnen een visueel spektakel verwachten. De Main Stage ondergaat een grote opknapbeurt, met de led-wall als belangrijkste vernieuwing. Op deze plek treden dit jaar onder meer Armin van Buuren, Tiësto, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike op en dit jaar wordt deze belangrijkste stage ook gebruikt voor de afterparty, het programma na de headliners.

Al jaren weet de organisatie de belangrijkste namen uit de EDM naar het Balatonmeer te halen. Zo komen dit jaar ook Charlotte de Witte, Joris Voorn, Adam Beyer, Artbat, Blasterjaxx en Carl Cox naar Hongarije. Een gloednieuwe locatie is de Radio 1 Heineken Silver Beach Club, die een echte beachclub-sfeer biedt met een eigen terras en lounge én natuurlijk dagelijks een feestje.

Naast de vernieuwde Main Stage hebben ook de verschillende VIP stages een metamorfose ondergaan en zijn er verschillende dagprogramma’s, zoals techno-yoga, nachtzwemmen & dansworkshops.

Tickets en de Balaton Sound Bus
Voor de volledige festivalervaring zijn er 4-Day Passes te koop voor €249,-. Daarnaast zijn er 3-Day Passes en dagkaarten beschikbaar. Met de Balaton Sound Bus reis je direct vanuit de Benelux naar het Hongaarse festival. Tickets en busreizen zijn te koop via www.balatonsound.com/nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: