De jubileumtournee van Hatsune Miku, getiteld 'HATSUNE MIKU EXPO 2024 EUROPE’, zal op 28 oktober halt houden in de ING Arena in Brussel. Deze spectaculaire show markeert niet alleen het tiende jaar van 'HATSUNE MIKU EXPO’, maar belooft ook een feest van 'Universal Positivity' te worden, een terugblik naar het oorspronkelijke thema van 2014. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 5 april vanaf 11 uur via greenhousetalent.com.

Hatsune Miku, een fenomeen dat is ontstaan uit de muzieksoftware ontwikkeld door Crypton Future Media, INC., heeft wereldwijd een immense fanbase vergaard. Wat begon als een innovatieve software om computers te laten zingen, groeide al snel uit tot een cultureel icoon. Haar populariteit heeft zich uitgebreid naar verschillende aspecten van de entertainmentwereld, waaronder merchandising en liveoptredens als virtuele zangeres.

Naast Brussel stopt de tournee ook in andere Europese steden, waaronder Londen, Parijs, Amsterdam, Düsseldorf en Berlijn. Hiermee krijgen fans overal in Europa de kans om de unieke ervaring van 'HATSUNE MIKU EXPO 2024’ te beleven. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 5 april vanaf 11 uur via greenhousetalent.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over