Amerika’s bekendste basketbalteam komt terug naar Nederland! De basketbalsterren reizen de wereld over met hun spectaculaire dunks en razendsnelle balwisselingen en slaan Nederland niet over. De show biedt uniek familie-entertainment van het hoogste niveau met een flinke dosis humor. De Harlem Globetrotters bestaan inmiddels ruim 90 jaar! Op zaterdag 20 april 2019 staan ze in Topsportcentrum Almere en op zondag 21 april 2019 staan ze in Topsportcentrum Rotterdam. De kaartverkoop voor beide shows start op vrijdag 5 oktober om 10:00 uur via Ticketmaster.

Al ruim 90 jaar een begrip
Al sinds de oprichting in 1926 spreekt de unieke performance van de Harlem Globetrotters, die sindsdien grote basketbalsterren mochten verwelkomen, overal ter wereld tot ieders verbeelding. Ze tourden de afgelopen jaren door maar liefst 122 landen. Door de technische basketbalsport te combineren met verrassende showelementen weten de Globetrotters jong en oud keer op keer te boeien. Ook toeschouwers worden actief betrokken in het spektakel.

De show op 20 april start om 20.00 uur en de show op 21 april start om 16.30 uur. De deuren zijn een uur voor aanvang geopend. Voor de shows zijn tevens 'Magic Passes’ beschikbaar, waarbij fans toegang krijgen tot een exclusieve pre-show.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Harlem Globetrotters
Datum: 
20 april 2019
Locatie: 
Topsportcentrum, Almere

Reservatie:

Meer over