© JIM

Sinds maandag 21 december ontmaagden VJ Eline en VJ Dimi kalkoenen bij de vleet en smijten ze met te gekke prijzen in The Stuffed Turkey Show. Een prachtig alternatief voor zatte nonkels en wangknijpende tantes denken wij dan, want ook volgende week moeten er nog tal van cadeaus de studio uit!

Elke maandag t.e.m. donderdag vrolijken VJ’s Eline en Dimi je voormiddag op met een drie uur durende liveshow. De 2 amuseren zich te pletter, ontvangen tal van gasten in hun zetel én ze dragen zelfs hun steentje bij voor het goede doel.

Wie reed er immers dinsdag het terrein van de JIM-studio op? Tomas De Soete van Studio Brussel! Onder het motto ‘Doe niets voor het goede doel’ maakte hij gisterenmiddag zijn strandstoelen warm voor onze VJ’s en enkele barmhartige Samaritanen. Niet enkel VJ’s Eline en Dimi doken even gezellig de vakantiesfeer in, ook VJ’s Niko en Bram en Evelien, Michael en Kris van So You Think You Can Dance volgden hun goede voorbeeld.

Wie nu al opziet tegen het feestvieren met het gezin, zit ook de komende dagen nog goed bij The Stuffed Turkey Show van JIM. Bij ons geen ongemakkelijke familietaferelen, maar wel een heleboel fijne muzikale gasten. Zo verwachten onze VJ’s volgende week o.a. nog Regi, AnnaGrace, Jelle van Lasgo, enz. Ook Showbizz Bart en vtm Nieuwsanker Catherine Moerkerke zullen hun opwachting maken. Wie nog een traantje van nostalgie wil wegpinken, moet zeker kijken, want Catherine brengt een jaaroverzicht van 2009. Alstublieft!

# The Stuffed Turkey Show
Van maandag t.e.m. donderdag om 10.00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: