Opgejaagd door de recente media-tsunami van waarzeggers, babyfluisteraars en zesde zintuigen, ziet menig gezond medemens de bomen door het bos der helderzienden niet meer. Wanhoop, verwarring en radeloosheid maken zich meester van de zelfs meest sceptische cynici onder ons! Gelukkig duikt in deze apocalyptische tijden een gedreven gids op: Gili! Stijlvol fietst hij rond in het mistige universum der paragnosten en doet de nevel optrekken rond de Rasti Rostelli's en Jomandas dezer wereld. Op een geslepen manier geeft hij mediums een koekje van eigen deeg. Dié hadden ze niet zien aankomen!
"Iedereen Paranormaal" is de verbluffende en bij wijlen hilarische nieuwste productie van Gili. In deze zeer interactieve voorstelling verrast Gili niet alleen zijn publiek maar verbazen de toeschouwers ook zichzelf! Of wat zou ù zeggen als ù plots de gedachten van een zaalgenoot kon lezen?

Comedian-Mentalist* Gili (aka Lieven Gheysen) verrast vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow "Iedereen Paranormaal" als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig. Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen.

Sindsdien pikt de media gretig in op de kruistocht die Gili voert jegens allerhande zelfverklaarde paragnosten en helderzienden. Zijn opmerkelijke TV-passages in Comedy Casino (Canvas), Villa Vanthilt, Peter Live en vooral de wekelijkse rubriek in De Laatste Show (één), deden heel wat stof opwaaien, niet het minst in de paranormale wereld.
Ook internationaal breekt Gili potten. Begin 2009 schitterde Gili in het TV-programma "Le Plus Grand Cabaret Du Monde" op France2. Deze populaire Franse TV-show haalde méér dan 10 miljoen kijkers. Nadien bleek ook de Gili-compilatie van het Magisch Vierkant op YouTube een waanzinnig succes: Frankrijk, Zwitserland en Canada gingen voor de bijl!
* Een mentalist is iemand die met behulp van zijn vijf zintuigen de illusie van een zesde zintuig weet op te wekken. Een mentalist "faket" m.a.w. paranormale gaven...

Cabaretten Winter 2012 : Gili
18 februari 2012
Zuiderkroon Antwerpen
www.zuiderkroon.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: