De eerste editie van de Gentse Feestjes gaat richting slotweekend. Wij zijn bijzonder blij met alle persaandacht die we reeds kregen en blikken alvast terug op drukbezochte en zelfs enkele uitverkochte voorstellingen.

Gisterenavond (vrijdag) begon ons slotweekend met Johannes Verschaeve van The Van Jets, die een unieke solo-set zal spelen. Tin Soldier In The Underwoods warmt de zaal op! Wij nodigen u van harte uit om langste komen en over deze avond en het slotweekend te berichten.

Zaterdag wanen we ons even op Boomtown waar de voorbije dagen Yuko en I Will I Swear ook al speelden. Speciaal voor de Gentse Feestjes komen beide acts echter in een beklijvend intieme setting hun ding doen.

Zondag sluiten we af met the hardest working man in muziekland België. Tijs Delbeke (Sir Yes Sir, Dez Mona, Roosbeef,...) komt grasduinen in zijn oevre. Ook de songs die hij schreef met Bart Moeyaert staan op de playlist! Kas verzorgt het voorprogramma. Nadien moeten onze frigo's leeg.

Slotweekend-actie kinderen

Tijdens ons slotweekend kan het publiek voor de middagvoorstellingen voor 1 kaartje met 2 personen binnen. Op zaterdag 26 juli (14u30) is dat (wegens succes in de plaats gekomen van het eerder geprogrammeerde "Superman(tel)") naar "De 3 afgrijselijke wijzen" (6+). Een spannende voorstelling, die donderdag de zaal al betoverde, voor wie het aandurft om dicht bij de heks, de geest en de duivel naar oude legendes te luisteren en achteraf te gokken of ze al dan niet waar zijn.

Op zondag 27 juli (14u30) speelt "Superman(tel)" (6+) wel. Marilou en Roan beleven een fantastisch avontuur wanneer ze op zoek gaan naar superhelden. Leerkrachten kunnen nog steeds helemaal gratis naar alle kindervoorstellingen door een email te sturen naar info@gentsefeestjes.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over