Deze morgen, woensdag 28 november, vonden 20.000 Gentenaren wel heel bijzondere post in hun brievenbus. Ze kregen een opsporingsbericht van vermiste, jawel, blote billen. Deze blote kont zou toebehoren aan een Bekende Vlaming. Van wie de blote billen uiteindelijk waren, konden ze terugvinden door te surfen naar de website www.bvgezocht.be.

Dit was een stunt van theaterhuis Uitgezonderd. dat binnenkort op 8 en 9 december in de Capitole Gent staat met de theaterproductie Ladies Night. Een komedie met Jo Hens, Bart van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Marc Lauwrys en Sergej Lopounchanski over mannen die hun job verliezen en er niks anders op vinden dan te ... strippen. Deze BV-cast trakteert het publiek op een ware stripact waarbij ze helemaal naakt gaan.

Producent Uitgezonderd. toert sinds oktober door Vlaanderen met LADIES NIGHT. Deze heerlijke komedie werd ook succesvol verfilmd in "The Full Monty". De producenten gingen deze keer in zee met MANOU KERSTING als regisseur van de heetste komedie van het jaar. Marc Lauwrys, Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen en Sergej Lopouchanski vormen de BV-cast die het publiek elke keer weer trakteren op de ultieme stripact... De strippers van de komedie LADIES NIGHT stoppen tijdens hun Vlaamse tour in Capitole Gent op 8 december en 9 december.

Tour:

  • Gent - Capitole - 8 december om 20u30 en 9 december om 15u00
  • Hasselt - Ethias Theater - 15 december om 20u30 en 16 december om 15u00
  • Izegem - CC De Leest - 5 januari om 20u00 en 6 januari om 15u00

Producent Uitgezonderd. kiest weer voor een topvoorstelling met verrassende namen.

Wie kent niet de filmklassieker “The Full Monty”? De komedie “Ladies Night” van Anthony McCarten en Stephen Sinclair ligt aan de basis van deze succesvolle verfilming. Uitgezonderd. staat al jaren garant voor het brengen van komedies die gegerandeerd een succes zijn en steeds gespeeld worden door een topcast. Deze keer gaan ze voor Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys

Ladies Night - het verhaal

Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is een massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten en besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen gaan ze strippen, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. Een avond vol glimmende torso’s en rondslingerend textiel is het gevolg…

Ladies Night - bekijk hier de trailer

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ladies Night
Datum: 
8 december om 20u30 en 9 december om 15u00
Locatie: 
Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over