Op 30 november komt de top der Nederlandstalige muziek langs in Trix. Buurman warmt het publiek alvast op met hun nieuwe geluid en het Nederlandse BLØF stelt hun nieuwe plaat ‘In Het Midden Van Alles’ voor.

BLØF is niet meer weg te denken uit het muzieklandschap der Lage Landen. Ze staan al meer dan 20 jaar op de planken en wisten in hun succesvolle carrière het publiek te overtuigen dat er ook een plaats is voor Nederlandstalige popmuziek.

De nieuwe plaat ‘In Het Midden Van Alles’ is volgens bassist Peter Slager een “urgente zaak” geworden: “We hebben zelf het gevoel dat we onze beste plaat nog moeten maken, al zijn we nu misschien wel heel dichtbij. Ik heb voor mijzelf ontdekt dat ik liever dan wat ook een plaat met BLØF maak. En dat is een prettige constatering, na 22 jaar in hetzelfde bandje. We staan nog steeds in het midden van de dingen, luisteren naar muziek van nu en waar passend, integreren we dat in wat we doen.”

Naast de nieuwe nummers belooft BLØF op 30 november ook al hun grote hits van stal te halen. Op 13 december spelen ze in de Amsterdamse Ziggo Dome, maar tussendoor trakteren ze de Belgische fans op een intiem concert in de Antwerpse Trix.

Als voorprogramma treedt Buurman (solo) naar voren. Na de platen ‘Rocky Komt Altijd Terug’ (2008) en ‘Mount Everest’ (2010) vond Buurman dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Zanger Geert Verdickt boog zich over een idee dat hij kreeg in de vorm van een doos. Een doos vol foto’s, brieven en documenten van zijn grootvader, die in het Antwerpen van de jaren ’30 en ’40 als muzikant de stad doortrok. Verdickt verdiepte zich in het verhaal van zijn grootvader en zette die om in teksten voor het nieuwe album ‘Een Kus In Ruil Voor Een Koninkrijk.’

Buurman en BLØF, een muzikale alliteratie op 30 november in Trix, Antwerpen. Tickets zijn nu te koop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
BLØF en Buurman
Datum: 
30 november 2014
Locatie: 
Trix, Antwerpen

Reservatie:

Meer over