Gisteren vond in het gemeentelijk park van Schoten de 9de editie van de Parkhapping plaats.
Naar jaarlijkse gewoonte zorgde de jeugddienst van Schoten dat het een groot feest werd want al van 11 uur kon je van meer als 30 randactiviteiten geniet. Zo was er o.a.: een klimmuur en klimtoren, een speleobox, een touwenparcours, motorrijden, een duiktank, een ballenbad, een reuzenglijbaan, een schminkstand, enkele springkastelen, een eendjeskraam, stokkenvang, een paardentram, henna beschilderen, een draaimolen, verschillende trampolines en nog veel meer.

De weergoden zaten Schoten de dagen voordien niet mee waardoor het volledige park al herschapen was in een grote modderpoel. Gelukkig bleef de regen gisteren uit zodat het publiek het toch niet aan hun hard liet komen en gewoon doorfeestte.

Maar een feest zonder muziek kan natuurlijk niet en daarom nodigde de gemeente Schoten verschillende artiesten uit zoals Kabouter Klus, Hadise Gene Thomas en Soulcafé ft Ali Tcheelab. Klus kwam tijdens de super-toffe Kinder-Disco-Drive-In-Show het jonge publiek entertainen en liet de jongste onder ons lustig de plopdans, de ploppolonaise en de plopdans dansen.

Muzikaal heeft idool 2003 Hadise geen windeieren gelegd. Zo scoorde ze al verschillende hits bij ons en mocht ze zelfs de Turkse Idol wekelijks mee presenteren voor meer als 20 miljoen kijkers. Gisterenavond mocht ze het avondprogramma openen in Schoten en ook hier is ze hot. Het publiek ging dan ook uit de bol op “Sweat”, “Milk chocolate girl”, “stir me up” en al de andere nummers.

Ondanks dat Hadise het publiek al aardig had opgewarmd was het Gene Thomas die het kot pas echt in de fik stak. Gene en zijn band zorgde voor een schitterende live set met afwisselend bekende en minder bekende nummers. Het publiek kreeg maar niet genoeg zodat Gene nog terugkwam en helemaal afsloot met “Voor haar” dat zorgde voor een waar kippenvel moment bij het ruim opgekomen publiek.

Soulcafé featuring Ali Tcheelab mochten de 9de parkhappening afsluiten. Dit deden ze door een ode aan Black Music: Soul, Philadelphia Sound,.. te brengen. De muziek van Stevie Wonder, Lou Rawls, Ray Charles, Marvin Gaye, en anderen… gebracht met 3 blazers, percussie, backings, en een heet stomende ritmesectie zorgde voor een uitgelaten feestsfeer bij het publiek.

Wij waren er gisterenavond alvast bij en zorgden voor vele foto’s die je vanaf nu in het fotoalbum kan vinden.

Sfeerbeelden
Kabouter Klus
Gene Thomas
Ali Tcheelab

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: