Peter Minnebo

Donderdag 7 maart, mocht acteur Geert Van Rampelberg met zijn musicaldebuut zich onderdompelen in het pakkende Red Star Line verhaal van de jaren ’20.

Geert kroop in de huid van de fabrieksbaas Walter, die in het New Yorkse kiest voor status, glitter en glamour, maar ook voor bezit en bedrog en dit ten koste van alles. Sinds de première in maart 2023 deden Peter Van De Velde en Peter Van Den Begin het hem al voor.

Het eigenzinnig karaktervol debuut kreeg alleszins veel bijval in de namiddagse schoolvoorstelling. Het was vanaf de eerste (bureau) scène meteen duidelijk dat Geert , met sigaar in de mond, er volledig voor zou gaan. Puur genieten van de zwart-wit contrasten die Van Rampelberg neerzette in scènes, waar de principes eerlijkheid en bedrog haaks tegenover elkaar stonden.

Geert was die namiddag volledig opgewarmd en ging vol zelfvertrouwen de avondvoorstelling tegemoet. “Gewoon mee ‘drijven’ en alles komt goed!” , aldus Geert tijdens het interview met Frontview Magazine, kort na de voorstelling.

En mag Studio 100 hem nog bellen voor een volgende musical?

Interview met Geert Van Rampelberg na zijn debuut

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Geert Van Rampelberg

Reservatie:

Meer over