Op 31 maart bracht metalband FLEDDY MELCULY een nieuw album ‘ANTICHLIST’ uit dat zomaar binnenkwam op 1 in de Vlaamse Ultratop chart. De plaat kreeg een hele reeks mooie recensies van de pers en werd warm onthaald door de fans.

Het feit dat Fleddy Melculy zich opnieuw weet uit te vinden op deze plaat is 1 van de redenen waarom de plaat aanslaat. De 90’s sound, de balans tussen humor en serieus maar ook het experimenteren met hiphop. Op ‘ANTICHLIST’ staan 3 hiphop songs waarvan ze er nu 1 naar voor schuiven: KORREL ZOUT.
Old school hip hop, geïnspireerd door de soundtrack van Judgement Night, uit de betere crossover dagen. Met als tekst een sneer naar iedereen die haat de wereld instuurt. De scratches zijn verzorgd door DMC wereldkampioen DJ SWORDZ.

De single krijgt zoals in de 90’s schering en inslag was, een heuse remix EP mee, met dus een gloednieuwe radio edit, maar met ook een extra remix van DJ 4T4 (’t Hof van Commerce) en een instrumentale radio edit om zelf thuis mee te kunnen rappen en brullen.

LUISTER HIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over